1-18 of 18 < Previous Next >
Discussions for Windows(R) Image to Virtual Hard Disk (WIM2VHD) Converter
Latest post:
Oct 23 2013
2 Posts
First post: pberg wrote: Hi, I use wim2vhd currently at my laptop (Win7) to convert a 11GB WIM-file to vhd. After half an hour we have 4% progress and over 19 hours remaining! There is no heavy cpu load observab...
Latest post: pberg wrote: {quote} pberg wrote: Hi, I use wim2vhd currently at my laptop (Win7) to convert a 11GB WIM-file to vhd. After half an hour we have 4% progress and over 19 hours remaining! There is no ...
Jump to: First Post    |Latest Post
Latest post:
Dec 29 2011
1 Post
First post: INEM wrote: Hello people, I need to convert a WIM file of a windows 7 system, but the convertion make a error below: Log for WIM2VHD 6.1.7600.0 on 12/29/2011 at 0:40:41.723 Copyright (C) Microsoft ...
Jump to: First Post
Latest post:
Nov 14 2011
1 Post
First post: magic_man185 wrote: I'm trying to invoke the bootmgr inside the VHD instead of using the bootmgr on the hard drive of the main system. Essentially, from Grub4dos, I choose a entry that mounts the vhd and ch...
Jump to: First Post
Latest post:
Oct 3 2011
2 Posts
First post: ian_pick wrote: Hi there, I just tried creating this but when I boot into my new Win8 VHD it goes into 'repair your computer' Have I missed something? - the sysprep process from my understanding is done...
Latest post: heuristik wrote: try using bcdboot....
Jump to: First Post    |Latest Post
Latest post:
Jul 27 2011
2 Posts
First post: staticanime wrote: I recently used WIM2VHD to create 2 Base VHDs, one of Windows 7 Enterprise SP1 and one of Windows Server 2008 R2 Standard SP1 (both 64-bit). I told the script to make a 50GB dynamic VHD f...
Latest post: staticanime wrote: I found the problem. I have Diskeeper installed, it's automatic defrag feature was defragging the VHD's while IMAGEX is deploying to them, thereby moving files around and causing the VHD ...
Jump to: First Post    |Latest Post
Latest post:
Apr 29 2011
2 Posts
First post: Lutador wrote: I capture image of my disk D(Wim Server2008R2). I would like to convert wim to vhd but I got error: Log for WIM2VHD 6.1.7600.0 on 4/29/2011 at 9:52:30.362 Copyright (C) Microsoft Corpor...
Latest post: mikekol wrote: Please post the output of Imagex /info z:\kopia\disk_d.wim /xml
Jump to: First Post    |Latest Post
Latest post:
Jan 28 2011
1 Post
First post: Poshoholic wrote: You already have the script functionality worked out in your wsf file...I think it would be great to take this to the next level and provide a PowerShell module with functions to allow yo...
Jump to: First Post
Latest post:
May 7 2010
1 Post
First post: marcwittke wrote: Hi there, I just wanted to let you know about some issues about the script I fixed. First: I got a strange error when merging a folder into the image/vhd, saying "Path not found". It tu...
Jump to: First Post
Latest post:
Mar 18 2010
5 Posts
First post: MarkLass wrote: What would it take to convert an ISO image to VHD?
Latest post: Florin_Nicolescu wrote: You can use a freeware to mount the iso to a drive letter. One option is Magic Iso virtual CD/DVD (Download for Windows 7 x86/x64 Edition at http://www.magicdisc.net/setup_magicdisc106.ex...
Jump to: First Post    |Latest Post
Latest post:
Feb 19 2010
1 Post
First post: tonyr wrote: kinda have this working but there are a few steps that I think that could be added to wim2vhd, I've looked at the code and my head started spinning! anyway you have the passthru option a...
Jump to: First Post
Latest post:
Dec 2 2009
4 Posts
First post: dotAge wrote: If it's true, it's really a bad news, and it means the VHD mode is not suitable for our working platform.
Latest post: mikekol wrote: You and me both! I would love to be able to snapshot my live machine. dotAge wrote: I wish the VHD-boot mode could save state likes VPC/Virtual Server did.
Jump to: First Post    |Latest Post
Latest post:
Dec 2 2009
2 Posts
First post: BlakeD wrote: I have received a WIM from a contractor - I am trying to convert to VHD so I can boot from my Hyper-V infrastructure. I am getting the following: Error: 0: Windows(R) Image to Virtual H...
Latest post: mikekol wrote: Hi Blake, That's correct, WIM2VHD can only be used against Windows 7 WIMs There are no workarounds available, and I don't know of any other tools that might be able to help. You could t...
Jump to: First Post    |Latest Post
Latest post:
Dec 2 2009
2 Posts
First post: bob36104 wrote: Can the WIM2VHD converter make images of desktops/servers from a remote machine? In other words, can I point this utility to a server on my LAN and virtualize it so that I can then bring...
Latest post: mikekol wrote: Hi Bob, No, WIM2VHD cannot be used as a P2V utility. You may want to look at SysInternals' DISK2VHD tool, which might be what you're looking for. Thanks, mk {quote} bob36104 wrote: C...
Jump to: First Post    |Latest Post
Latest post:
Nov 2 2009
1 Post
First post: Chip wrote: I have no idea how to fix this. The error message for a 193 is "%1 is not a valid Win32 application." I'm trying to create a VHD from a WinXP SP3 WIM file. The XP image is 32 bit and t...
Jump to: First Post
Latest post:
Sep 11 2009
1 Post
First post: shinji257 wrote: How do I create a boot entry in the vhd once the script is done? I just need to add an entry I guess.
Jump to: First Post
Latest post:
Sep 11 2009
2 Posts
First post: JimDuncan wrote: I've notice that all the references to Windows 7 specify the Release Candidate; will this work as is on Windows 7 RTM? Are you planning an update for RTM?
Latest post: shinji257 wrote: I'm trying out the script on RTM myself. I don't really see why it wouldn't work. Just make sure you have the WAIK for Windows 7 RTM.
Jump to: First Post    |Latest Post
Latest post:
Sep 11 2009
2 Posts
First post: Joshuamck wrote: So I'm ran the wim2vhd script from my RTM machine the other day, and got something similar to the following as the output of the command. MACHINE INFO: Build=7600 Platfor...
Latest post: Joshuamck wrote: BTW, I realise that the filename has the version in it. Just realised this too late :( Changing to RTM now.
Jump to: First Post    |Latest Post
Latest post:
Sep 3 2009
2 Posts
First post: A1feG wrote: Is it possible to create VHD image of Windows 7 x64 edition from x86 Vista system? I'm try to do it but got an error. Here is a log file: Log for WIM2VHD 6.1.7100.2 on 9/3/2009 at 12:38:...
Latest post: mikekol wrote: No, Windows Vista is not a supported platform. Please see the Requirements section on the home page for a list of supported platforms.
Jump to: First Post    |Latest Post

Configure View

Sorted by Latest post
Search
Filter
(by tag)
All tags
1-18 of 18 < Previous 1 Next >
Updating...
Page view tracker